Szparagi w szynce parmeńskiej
składniki
- 50g - 1/2 opakowania - szynki parmeńskiej
- 10 g - 1 łyżka - oliwy z oliwek
- 300 g - 10 sztuk - szparagów
- sól pieprz
Szparagi umyć, oczyścić z części niejadalnych odłamując zdrewniałe końcówki. Szynkę podzielić wzdłuż tak, by powstało 10 kawałków, i obwinąć szparagi. Skropić oliwą, przyprawić solą i pieprzem. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na około 8-10 minut.
Kontakt:
- 504 177 608
mgr Paulina Kudełka
OPINIA PACJENTA: Serdecznie polecam! Profesjonalne i życzliwe podejście do klienta. Dieta ułożona według potrzeb i preferencji danej osoby. Przepisy pyszne a co najważniejsze efekty diety natychmiastowe! Polecam z całego serca
18.12.2020
Twój komentarz