Dzisiejsza propozycja przepisu to pyszna Sałatka z mozzarellą, jajkami przepiórczymi i pesto :)
Składniki:
- mozzarella 60g (1/2 kulki)
- jaja przepiórcze lub kurze 60g (5 sztuk lub 1 sztuka)
- por 10g (kawałek)
- rukola 20g (garść)
- kiełki 5g (szczypta)
- pestki dni 10g (łyżeczka)
- pesto 5g (łyżeczka)
- oliwa z oliwek 5g (łyżeczka)
Przepis:
Jaja ugotować na twardo, obrać i pokroić. Na talerzyk rozłożyć rukolę, plastry mozzarelli, jajka, kiełki i kawałeczki pora. Posypać pestkami i skroić pesto wymieszanym z oliwą.
Smacznego ;)
Kontakt:
- 504 177 608
mgr Paulina Kudełka
OPINIA PACJENTA: Pani Paulina bardzo profesjonalnie się mną zajęła, pomogła mi w zgubieniu kilkunastu nadprogramowych kilogramów i w wiarę w siebie! Dziś nie tylko dzięki Pani Paulinie świetnie wyglądam ale i też odnoszę sukcesy zawodowe ! moja samoocena mocno powindowała w górę, lubię to co ...
21.04.2020
Twój komentarz