Opis: Omlet ze szpinakiem, mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi
Składniki:
-2 jajka
-garść szpinaku
-5 pomidorków koktajlowych
-plaster mozzarelli
-łyżeczka parmezanu
-pół łyżeczki masła klarowanego
-sól
-pieprz
Jajka wbić do miseczki, dodać sól, pieprz i wymieszać. Na patelni rozgrzać masło klarowane. Następnie dodać szpinak i chwilę podsmażyć. Wlać jajka i smażyć na średnim ogniu, około 2-3 minut. Przełożyć omleta na drugą stronę, dodać przekrojone na pół pomidorki koktajlowe, kawałki mozzarelli i posypać parmezanem. Złożyć omleta na pół. Smacznego
Kontakt:
- 504 177 608
mgr Paulina Kudełka
OPINIA PACJENTA: Choruje od wielu lat na zapalenie stawów, moja choroba tak szybko postępowała, że groziło mi zrezygnowanie z pracy zawodowej, nie wierzyłem, że przez zdrowe odżywianie moje dolegliwości mogą się zmniejszyć do tego stopni, że praca zawodowa stanie się możliwa i nie będę ...
16.05.2020
Twój komentarz