Opis: Makaron z ricottą i suszonymi pomidorami
Składniki:
2 szklanki makaronu
250 g ricotty
6 szt. suszonych pomidorów
cebula
ząbek czosnku
sól
pieprz
łyżka oleju z pomidorów
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Cebulę i czosnek rozdrobnić, podsmażyć na oleju. Dodać pokrojone w paski pomidory a następnie ricottę, doprawić solą i pieprzem. Do uzyskania odpowiedniej konsystencji sosu dolać wodę z gotującego się makaronu i wymieszać.
Całość połączyć z makaronem.
Kontakt:
- 504 177 608
mgr Paulina Kudełka
OPINIA PACJENTA: Pani Dietetyk została mi polecona przez zadowolonego znajomego. Od pierwszej wizyty nawiązała ze mną bardzo dobry kontakt, dieta dobrana pod moje preferencje i mojej rodziny. Kilogramy znikały z każdym miesiącem bez żadnego wysiłku fizycznego z mojej strony. Pani Paulina zawsze perfekcyjnie przygotowana ...
Twój komentarz